Concept Träningsredskap

Concept Träningsredskap Din GymPartner är kanske framförallt kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella gym. Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken.

Concept Träningsredskap Din GymPartner är kanske framförallt kända för sin roddmaskin som finns på i princip alla kommersiella gym.

 • Men Concept har betydligt mer produkter än så i sin arsenal och idag är de ett av marknadens mest väletablerade märken som också bygger kompletta lösningar för gym.

Concept Träningsredskap Din GymPartner

Concept Träningsredskap - Concept är gymprodukter i världsklass. Alla har det gemensamt att de säljs av den framgångsrika företagsgruppen Concept i Jönköping. Jag, Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat. Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen! Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart. Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet. Resten är historia, som det brukar heta, och den okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Concept är gymprodukter i världsklass

Alla har det gemensamt att de säljs av den framgångsrika företagsgruppen Concept i Jönköping

 • Jag, Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat.

 • Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen!

 • Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart.

 • Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet.

 • Resten är historia, som det brukar heta, och den okända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Detta är Populärast Just Nu 2023: 

martin maximus börjesson - GymPartner

Blocket Träning & Hälsa

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

GrandMaster Fitness är skapat av Martin Maximus Börjesson i samråd med ett stort antal sjukgymnaster, kroppsbyggare, gymleverantörer och säljare av gymutrustning. Produkterna kännetecknas av en mycket hög slittålighet och ett solitt, robust intryck. Snygga produkter som är gjorda för att användas dygnet runt helt enkelt...GrandMaster Fitness är ett Svenskt Varumärke med produkter av riktigt hög kvalité gångbart för kommersiella gymanläggningar, eller riktigt kräsna "hemmagymmare" Rubriken "GrandMaster Made In Sweden" är en sanning med modifikation, då alla delar till våra gymmaskiner och redskap kommer från olika länder i Europa, vi har stått för design och ergonomiska korrigeringar. GrandMasters servicetekniker monterar och installerar utrustningen för kunderna på plats.

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

Över 43 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Finansiering av Concept Träningsredskap Din GymPartner

Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.

Leasing

 • Leasing av Concept2 gymprodukter är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

 • Vi äger objektet och kunden nyttjar det. 

Hyra

 • Hyra av Concept2 gymprodukter är när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. 

GymPartner Finance

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 43 års styrketräning har gett resultat Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning. Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv. Finansiering av Concept Träningsredskap Din GymPartner Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har valt att arbeta tillsammans med Release Finans och Svea Ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang. Leasing Leasing av Concept2 gymprodukter är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Vi äger objektet och kunden nyttjar det.  Hyra Hyra av Concept2 gymprodukter är när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet. GymPartner Finance

 

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen

För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar.

Jag, Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare till både GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB,  köpte själv min första Roddmaskin – 93-94 av grundaren Bo Ekros när han hade startat. Som gammal landslagsroddare var Bo Ekros, Concepts grundare, och hans kompanjoner övertygade om att tränings-Sverige år 1993 skulle falla som furor för det nya, perfekta träningsredskapet: Roddmaskinen! Försäljningen flöt inledningsvis trögt som sirap, men den positiva bieffekten var att efterfrågan på svettband, produkter och motionscyklar tog fart. Dessa produkter fick dock beställas av andra leverantörer till en början, eftersom det bara stod ett par roddmaskiner på det 25 m2 stora lagret/mötesrummet/huvudkontoret/lunchrummet. Resten är historia, som det brukar heta, och den kända roddmaskinen är idag ett självklart inslag på alla gym.

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

 • You can visit my company website with a click on the button above. 

 • I am a wholesaler for strength training equipment. 

 • I sell both new and used gym products. 

 • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories.

 • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand. 

 • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms.

 • From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

 • You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past  40 years  Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in the past  40 years 

 1. Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

 2. GymPartner finns nu på AMAZON

 3. Hantelguide - Enormt Utbud Alla Priser!

 4. Hantlar - Köp nya eller begagnade Hantlar i Gymkvalitet!

 5. Sveriges bolag på Allabolag

 6. Jesper Nissen SEO

 7. SAS UNGDOM

 8. BLOGG OM SEO FÖR SMÅFÖRETAG I GÖTEBORG - GRATIS UTAN ABONNEMANG