Casall PRO

Casall PRO har levererat träningsutrustning från Sverige sedan 1980. Matrix Fitness är ett av världens ledande & snabbväxande – kommersiella märken.

Casall PRO

Oavsett om du äger ett mindre hotell och vill erbjuda dina gäster ett bra gym eller om du är inköpare på ett av de större gymmen runt om i Norden har vi den träningsutrustning som passar.

Hos oss på Casall Professional är det passionen för träning som ständigt driver oss framåt. Som helleverantör har vi träningsutrustning för alla behov och anläggningar.

Sök bland hundratals artiklar.

Sedan tidigt 80-tal har Casall Professional producerat och salufört högkvalitativ kommersiell träningsutrustning och utbildningsmaterial  med målet att sprida träningsglädje och bidra till mer effektiv och spännande träning.

Alltid baserat på vår brinnande passion för innovation, kvalitet och design. Alltid för människor som är måna om att sina medlemmar ska få ut det mesta möjliga av varje svettdroppe som offras.

Målet har alltid varit att öka träningsglädjen runtom i Norden. Vi vet vad som krävs för att ett gym ska gå från ”bara ett gym” till en riktig motivationshöjare. Vi tror starkt på att funktion och design går hand i hand.

OFFICIELL DISTRIBUTÖR AV MATRIX FITNESS

Matrix Fitness är ett av världens ledande – och snabbväxande – kommersiella märken under fitnessjätten Johnson Health Tech (JHT). Resan till toppen har gått fort men det är långt ifrån en slump. Matrix kultur cirkulerar kring innovativt tänkande och värdesättandet av kreativ problemlösning. Genom att möta kunder som ingen annan kom Matrix som en vindpust och gav nytt liv till industrin som har erbjudit samma trötta produkter år efter år.

Casall Professional har varit officiell distributör av Matrix Fitness i Norge och Sverige sedan 2004. I Matrix-sortiment hittar du allt från tyngre konditions- och styrkemaskiner till funktionella träningsmoduler, bänkar och digitala lösningar.

Casall PRO har levererat träningsutrustning från Sverige sedan 1980. Matrix Fitness är ett av världens ledande & snabbväxande – kommersiella märken.

Begagnad Gymutrustning från Casall PRO

Köp Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap.

Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter.
GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information. Kolla Casall i Mölndal 

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner Sweden

Finansiering av Begagnad Gymutrustning-Kompletta Gym

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance