Booty Builder Platinum

Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen. Med detta redskap har vi ett enkelt mål – att hjälpa till att bygga den perfekta Rump & Sätesmuskulaturen.

Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen. Det är absolut ingen tvekan om att en välutvecklad sätesmuskulatur är attraktivt inom fitness, hälsa och mode idag, men utmaningen för individer som strävar efter en välutvecklad sätesmuskulatur “rumpa” har alltid varit hur man kan uppnå exakt önskat utseende.

Hantlar - Köp hantlar hos GymPartner 

Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen

Platinum Friviktsmaskinen Booty Builder

Med detta redskap har vi ett enkelt mål – att hjälpa till att bygga den perfekta Rump & Sätesmuskulaturen med största muskeln Gluteus MaXimus.

Uppfinnaren av Booty Builder, Norrmannen Haakon Larsen

Och som namnet antyder handlar det om att bygga välutvecklad rumpa/sätesmuskulatur. Booty Builder-konceptet har sitt ursprung i Norge med uppfinnaren av Booty Builder, Haakon Larsen.

Han utvecklade maskinen som ett enklare sätt att göra hip thrust-övningen för sig själv såväl som kollegor. ”Skillnaden är i den patenterade designen som säkerställer det mest effektiva sättet att göra den mycket viktiga hip thrust-övningen”, förklarar Martin Börjesson på GymPartner.

Den tekniska förklaringen är att den upphöjda fotplattformen på Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum sätter individen i den ultimata positionen att rikta sig mot sätesmuskulaturen.

Booty Builder lanserade nyligen den nya Friviktsmaskinen Booty Builder Platinum-laddade maskinen.

“Det har varit en massiv hit,” säger Conny Stålnacke GymPartner Skåne 

Beskrivning av Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen

På det mest grundläggande är Booty Builder en innovativ maskin som gör den populära höfttrycknings-övningen säkrare, snabbare och bättre.

Det finns tre huvudpunkter på differentiering som har lett till dess globala framgång på bara några år.

1. Booty Builder’s kompakta design: 

Dess kompakta storlek eliminerar behovet av gymmedlemmar att ta upp bänkar, skivstång, plattor och golvutrymme.

Booty Builder-maskinens längd är kortare än en olympisk skivstång och bredden är kortare än en vanlig träningsbänk. Denna design gör det möjligt att placera den nära en sidovägg eller i ett trångt hörnutrymme.

2. Bättre träning som ger dig perfekt rump-sätesmuskulatur

Gymmets medlemmar gör ett optimalt och säkert rörelseutförande för att aktivera Gluteus Maximus när de tränar på Booty Builder.”Maskinen är baserad på höfttrycket, som i forskning visas för att ge extrem gluteus-aktivering, liksom överlägsen aktivering av hamstrings och kärnmuskler,” förklarar Martin Börjesson.

“Problemet med höfttrycket är besväret med att ställa in med fria vikter och bänkar, förlora balans och / eller vända över bänken eller skivstången.”

Denna Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen kringgår alla dessa problem, eftersom de är konstruerade på en mycket stabil plattform som är enkel och säker att använda.

Det kan utföras bekvämt av nästan alla och dess tråd (kabel) justering och bänk kan justeras för individuell biomekanik.

3. Snabbare träningspass:

Det tar mindre tid att träna på Booty Builder än att ställa in för en skivstång i höft. Som ett resultat kan fler gym-medlemmar träna på kortare tid.

Eftersom Gluteus Maximus är den största muskeln i kroppen och de förankrar hållningen, kommer en stark uppsättning sätesmuskler att hålla denna hållning korrekt. Dessa håller också knäna i linje och ryggen stark.

Att göra en höft-trycksövning är också bra för att hålla höft-flexorerna flexibla, vilket ofta blir ett problem när individer åldras.

”Booty Builder har ett brett spektrum av användare, från damer som vill ha starka sexiga Gluteus Maximus till kroppsbyggare.

Även till Fysioterapeuter och professionella idrottslag som inser vikten av gluteus-aktivering för fysisk funktion, styrka och prestanda,” säger han.

GymPartners nya och innovativa Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen ger dig Perfekt Rump-Sätesmuskulatur.

Den är designad för att göra höft-tryckande säkert, enkelt och roligt på ett minimalt fotavtryck.

Den ultimata gluteus/rump-träningen är med sin patenterade upphöjda fotdesign, vilket möjliggör ett djupare rörelsespektrum och konstant belastning.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

Varför investera i GrandMaster Gymutrustning? Över 40 års styrketräning har gett resultat

Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”. Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen. En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Köp Booty Builder Platinum Friviktsmaskinen -Perfekt Rump-Sätesmuskulatur för 39,900 kr exm.

Fraktkostnad tillkommer.

Eller för 19 900 kr om du har något att byta in med ? 

Skicka bra bilder till  [email protected]

GymPartners Alla Varumärken

GymPartner Träningsutrustning AB 

Träningsutrustning och träningsmaskiner

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap,

Hemmagym och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

Köp nya eller begagnade löpbandcrosstrainersroddmaskiner och motionscyklar.

Kolla även våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket

Andra köpte till dessa produkter

Skivstångsställning

bumpervikter

Skivstång med vikter

Internationell Skivstång

skivstångsset

viktställ

Skivstänger

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me

MaXimus The GrandMaster Blogg på Substack

MaXimus The GrandMaster

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.