Body Solid

Body Solid Träningsprodukter skapar produkter om du behöver stora träningsmaskiner för gymmet eller något lätt i hemmet. Begagnade finns hos GymPartner

Body Solid Träningsprodukter. På Body Solid är man experter på att skapa träningsprodukter för många olika områden. Oavsett om du behöver stora träningsmaskiner för gymmet eller något lätt att använda som ska förvaras i hemmet kan du hitta någonting som passar dig.

Body Solid Träningsprodukter

Träningsprodukter från Body Solid är gjorda för att hålla länge och passar en bred skara av motionärer och träningsdyrkare.
Alla träningsmaskiner från Body Solid har noga utformats så att de är bekväma för användaren samtidigt som de uppfyller kraven på säkerhet för denna typ av utrustning. Användarvänligheten är stor och funktionerna lätta att justera efter önskemål.

GymPartner säljer gymutrustning från Body Solid & Kompletta gym

Löpband, Crosstrainer eller Spinningcykel, begagnade i världsklass från Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex, Startrac och Bodybike. Kontakta oss nu för Offertförfrågan & Lagerlista

Kolla in våra Produkter

Kontakta oss på GymPartner Sweden för mer information

GymPartners Alla Varumärken

Hitta till GymPartner Sweden

Finansiering av gymutrustning från Body-Solid

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom gymutrustning från Body Solid på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance