Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö?

Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö?. På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom, lager, receptioner och skyltning inne och ute.

Nu är det rätt tid och smart att samla personalen och bygga Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö?.

Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö?

 • Nu är den bästa tiden att trimma sin organisation och skapa bättre arbetsmiljö, utbilda sig för framtida utmaningar som SEO-Sökmotoroptimering och webbutveckling.

 • Skapa förebyggande hälsovård genom iordninsställande av tex. företagsgym och anlita en personlig tränare eller sjukgymnast som kommer och gör personlig träningsprogram eller hälsokontroller.

 • Tänk på att hjärtat är vår viktigaste muskel så det första man införskaffar är konditionsmaskiner i hög gymkvalitet dvs. som inte går sönder efter en månad :)

Personalbyggt Företagsgym?

 1. Vi på GymPartner jobbar med försäljning inom träning och hälsa och hjälper företag, hotell, bostadsrättsförmedlingar och gym att utveckla deras träningslokaler.

 2. Behöver ni hjälp att inreda ett träningsrum så hjälper jag till ifrån idè till färdigt resultat med kvalitetsuppföljning för att säkerställa att eran investering används och personal, boende och gäster får en bättre hälsa.

 3. Vad sägs om att återinvestera era pengar i er personal & Bygga Personalbyggt Eget Företagsgym Mölndal?

 4. Hälsan är det viktigaste vi har, mår vi bra kommer vi även kunna få våran omgivning att må bra. Träning är något som förebygger välmående.

 5. Så varför inte investera i träningsutrustning till kontoret?

 6. En investering som över tid både ger hälsosam personal och ni som företagare visar att ni bryr er om er personal.

 7. Företagsgym är idag något som är en växande trend då tid och tillgänglighet är något som vi är begränsade av.

 8. Vi  erbjuder ett mycket brett sortiment med begagnad utrustning från Technogym och ny Gymutrustning från GrandMaster, alltid 200-300 maskiner i lager.

Om GrandMaster Fitness Gymutrustning

 • Varför investera i GrandMaster Gymutrustning?

 • Över 40 års styrketräning har gett resultat

 • Det finns ett uttryck som heter ”lyfta skrot”.

 • Dessvärre ligger det ofta väldigt nära sanningen.

 • En träningsmaskin som inte är personanpassad ger en ojämn och felaktig muskelbelastning.

 • Det i sin tur gör att träningen blir ineffektiv.

Gymutrustning eller kompletta Gym

De flesta produkterna är representerade i GymPartners sortiment,  men det finns också upp till 35-40 st externa redskapsmärken representerade i begagnat listorna.

Kompletta Nya-Begagnade Gym

GymPartner Finance

 • 24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

 • Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö? & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass.

 • Om du som kund inte blir godkänd för leasing av Företagsgym-Hög Gymkvalitet GrandMaster så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

 • Personalbyggt Eget Företagsgym Malmö? På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom,lager, receptioner och skyltning inne och ute. Hälsan är viktigast..

 • GrandMaster Hantlar med ställ

 • Ring gärna mig, Dan Hamlet på 070-878 94 00

 • Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Allabolag presenterar GymPartner 

Allabolag presenterar GymPartner - Träningsutrustning AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av visdomsorden “Syns du inte – Så finns du inte” vilket genomsyrar hela verksamheten.

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022

Sveriges Företag På Hitta.Se 2022 - GymPartner Träningsutrustning AB, säljer främst kompletta begagnade Gym & Löpband. Crosstrainer. Motionscykel. Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Precor, Life Fitness, Cybex. Martin Maximus Börjesson, grundare och ägare av GymPartner Träningsutrustning i Mölndal AB, har tagit lärdom av

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

I’m a small business owner living in Gothenburg, Sverige.

I am a fan of gym, business, and design. I’m also interested in fitness and web development. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years