Löpband

Vad är det för skillnad på ett löpband och ett Gåband - promenadband? Normalt är ett Gåband är inte lämpat för löpträning eftersom det inte är byggt för den belastning som löpning innebär.

Våra Löpband eller Gåband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym. 

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt Kompletta Gym, samt 1000-tals Löpband till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Löpband eller Gåband? Eller både och?

Våra  Gåband och Löpband i hög gymkvalitet & Träningsredskap passar inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin "MaXimus" som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.

Vad är det för skillnad på ett löpband och ett Gåband promenadband? Normalt är ett Gåband är inte lämpat för löpträning eftersom det inte är byggt för den belastning som löpning innebär. Dessutom är bandet, det vill säga löpytan, större på ett renodlat löpband jämfört med på ett gåband.

Många vill kunna springa ute men väder, marken och balansen tillåter inte det?

Många äldre personer föredrar att gå på Löpbandet, men då är det svårt att få ordentlig sk. cariovaskulär träning och hög puls, som är nödvändigt för att öka sin konditionsnivå.

Hur ska man tänka kring träning utomhus när det kryper ner flera grader under nollan? Att springa i kraftig kyla påfrestar luftrören och det gäller att vara försiktig.

Anstränger du lungorna väldigt hårt och länge i kyla så finns en risk att få ansträngningsastma, förkylning och andra hälsoproblem. Blir du väldigt hostig efter ett pass i kyla så är det ett tecken på att luftrören har blivit ansträngda.

Bostadsrättsföreningar väljer LÖPBAND FREEMOTION - Den bästsäljande Incline Trainer

Bostadsrättsföreningar väljer LÖPBAND FREEMOTION - Den bästsäljande Incline Trainer

Detta Löpband Freemotion kan ge dig en 30% lutning och har stabila handtag med pulsmätning. Vilket gör att du inte tappar balansen när du går uppför och din puls ökar kraftigt.

  • Nypris 130.000kr.
  • Ett löpband utöver det vanliga
  • Bandet går att höja till 30% uppförsbacke och 3% nerförsbacke.
  • Genomgången av tekniker

FreeMotion Incline Trainer drivs av ett unikt, bakdrivet motorsystem som ger kvalitetsprestanda med den mjukaste däckdämpningen

Längd: 208cm

Bredd: 88cm

Höjd: 191 cm

Självklart kan du springa på Freemotion Löpbandet också

Oavsett om du springer eller går, ökar träningen i en lutning - hjärtfrekvensen, muskelaktivering och kaloriförbränningen, samtidigt som du minskar effekten som leder till skada. Med en branschledande 30% incline och -3% decline.

PROVA LÖPBAND FREEMOTION i GymPartners utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Eller fynda på GymAuktioner.se

Gemensamt Gym i Bostadsrätt BRF