Bygg ditt hotellgym i samarbete med din bästa GymPartner!

Bygg ditt hotellgym i samarbete med din bästa GymPartner! Välkommen till en värld av fitness och välbefinnande - skräddarsydd för ditt hotell.

Varför Hotellgym är Viktigt

I en värld där hälsa och välbefinnande blir allt viktigare, spelar hotellgym en central roll i att förbättra gästernas upplevelse.
Ett välutrustat gym är inte bara en bekvämlighet; det är en viktig faktor för många resenärer när de väljer boende.

 

I en värld där hälsa och välbefinnande blir allt viktigare, spelar hotellgym en central roll i att förbättra gästernas upplevelse.

Varför Hotellgym är Viktigt

Här är några av de viktigaste fördelarna med att ha ett gym på ditt hotell:

 • Ökad Gästnöjdhet:

  Ett gym på plats ger gästerna möjligheten att fortsätta sina träningsrutiner, även när de är på resande fot. Detta kan dramatiskt förbättra deras upplevelse och bidra till positiva omdömen och återkommande besök.

 • Förstärkt Varumärkesimage:

  Ett gym visar att ditt hotell värdesätter hälsa och välbefinnande, vilket stärker din varumärkesimage och gör det mer attraktivt för en hälsomedveten publik.

 • Konkurrensfördel:

  Ett toppmodernt hotellgym kan särskilja ditt boende från konkurrenterna, locka fler gäster och till och med rättfärdiga ett högre rumspris.

Genom att investera i ett kvalitetsgym, investerar du inte bara i din fastighet, utan även i dina gästers hälsa och lycka.

Löpband eller Crosstrainer?

Våra Tjänster: Skräddarsydda gymlösningar för Hotell

På GymPartner förstår vi att varje hotell är unikt, med sina egna specifika behov och önskemål när det gäller att skapa det perfekta gymmet.
Vår expertis ligger i att erbjuda skräddarsydda lösningar som speglar ditt hotells karaktär och tillgodoser dina gästers fitnessbehov.

Personligt anpassade gymlösningar

Vi tror inte på "one-size-fits-all". Vårt team av erfarna konsulter arbetar tätt tillsammans med dig för att skapa en anpassad gymuppsättning som kompletterar ditt hotells utrymme, estetik och budget.

Från kompakta gym för boutiquehotell till omfattande fitnesscenter för stora resorter, vi har lösningarna för att förvandla din vision till verklighet.

Ett Bredt Sortiment av Utrustning

Oavsett om det är hållbara kardiovaskulära maskiner, funktionella träningsstationer eller lyxiga styrketräningsutrustningar, erbjuder vi endast det bästa.
Med tillgång till både nya och begagnade alternativ kan vi tillgodose en bred palett av önskemål och budgetar.

Från Planering till Utförande

Vår service sträcker sig långt bortom försäljning. Vi erbjuder en helhetslösning som inkluderar platsbesök, utformning av gymutrymmet, leverans och professionell installation.
Vi ser till att varje aspekt av ditt hotellgym är genomtänkt, från säkerhet till användarupplevelse.

Kostnadseffektiva Lösningar

Att utrusta ditt hotellgym behöver inte innebära en enorm utgift.
På GymPartner specialiserar vi oss på att erbjuda kostnadseffektiva lösningar utan att kompromissa med kvalitet eller gästernas träningsupplevelse.
Våra begagnade gymutrustningar är noggrant renoverade och testade för att säkerställa de möter våra höga standarder.

Begagnad Utrustning av Hög Kvalitet

Varje bit av utrustning vi säljer genomgår en omfattande renoveringsprocess, inklusive rengöring, smörjning och utbyte av nödvändiga delar.
Resultatet?
Utrustning som känns och fungerar som ny, till en bråkdel av kostnaden.

Ekonomisk och Miljövänlig

Förutom att vara ekonomiskt fördelaktig, är valet av begagnad utrustning ett hållbart alternativ som bidrar till en minskad miljöpåverkan.
Genom att återanvända och uppgradera befintlig utrustning minskar vi avfallet och stödjer en mer hållbar fitnessindustri.

Flexibla Finansieringsalternativ

Vi förstår att varje hotell har unika finansiella överväganden.
Därför erbjuder vi flexibla finansieringsalternativ, inklusive leasing och avbetalningsplaner, för att göra din investering mer överkomlig och hanterbar.

Installation och Support

Att välja rätt utrustning är bara början. På GymPartner sträcker sig vårt engagemang till att säkerställa en smidig installation och kontinuerlig support för ditt hotellgym.
Vi förstår vikten av att ha ett funktionellt och tillförlitligt gym, och vi är här för att se till att allt går enligt plan från start till slut.

Smidig Installation

Vårt team av erfarna tekniker hanterar allt från leverans till installation, med fokus på säkerhet och effektivitet.
Vi koordinerar noggrant med ditt hotell för att minimera störningar och säkerställa att all utrustning är korrekt installerad och funktionsduglig.

Anpassad Utbildning för Personalen

För att ditt team ska kunna underhålla och sköta gymutrustningen på bästa möjliga sätt erbjuder vi skräddarsydda utbildningsprogram.
Genom att utrusta din personal med nödvändig kunskap, kan du förlänga utrustningens livslängd och säkerställa en konsekvent positiv upplevelse för dina gäster.

Pålitlig Efterförsäljningssupport

Vårt engagemang slutar inte vid installationen. Vi erbjuder omfattande efterförsäljningssupport, inklusive regelbundet underhåll och snabb service vid behov.
Med GymPartner kan du vara säker på att ditt hotellgym alltid är i toppskick.

Framtidens Hotellgym

I en ständigt föränderlig värld är det viktigt att hålla sig framåt i trender och innovationer, särskilt när det gäller hälsa och fitness.
På GymPartner är vi engagerade i att hålla våra kunders hotellgym i framkant, utrustade med den senaste teknologin och designinnovationerna.

Innovation och Teknologi

Vi håller ständigt utkik efter nya och spännande trender inom gymutrustning, från AI-drivna träningsmaskiner till miljövänliga och energiproducerande träningsalternativ.
Vårt mål är att erbjuda dig utrustning som inte bara uppfyller dagens krav utan också förbereder ditt gym för framtiden.

Skapa Upplevelser

Framtidens hotellgym handlar om mer än bara utrustning; det handlar om att skapa en upplevelse.
Genom att integrera wellness-teknologi och skräddarsydda fitnessprogram kan vi hjälpa dig att erbjuda en unik och minnesvärd upplevelse för dina gäster.

Partnerskap för Framtiden

Som din GymPartner är vi mer än bara en leverantör; vi är en del av ditt team.
Vi arbetar tillsammans med dig för att ständigt förnya och förbättra ditt hotellgym, säkerställa att det inte bara möter dagens standarder utan också är redo för morgondagens utmaningar.

Kontakta din bästa GymPartner!

Ditt hotell förtjänar ett gym som inte bara uppfyller dagens standarder utan också är redo för framtiden.

På GymPartner är vi passionerade om att hjälpa våra kunder att skapa exceptionella träningsmiljöer som förbättrar gästernas upplevelse och bidrar till ett starkare varumärke.

Om du är redo att ta ditt hotellgym till nästa nivå, tveka inte att kontakta oss.
Vårt team av experter är här för att vägleda dig genom varje steg, från initial konsultation till installation och bortom.
Låt oss tillsammans skapa ett gym som dina gäster kommer att älska. 

Gym i BRF

Kom ihåg:
På GymPartner är du inte bara en kund – du är vår partner. Tillsammans gör vi ditt hotellgym till en framgångshistoria.

Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter:

GymPartner Träningsutrustning säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym, men du är välkommen att komma och prova all annan utrustning såsom Benpress, Benspark, Bencurl, Lårcurl, Benmaskiner, Hacklift, GymPartner, GrandMaster, i vår utställning i Mölndal.


Vårt mål är att bli Sveriges bredaste och mest kompletta helhetsleverantör av följande gymprodukter: Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner,Träningsredskap Träningsutrustning Träningsmaskiner,