Transport och Gyminstallation

Transport och Gyminstallation. Transport och installation av utrrustning för wellness, fitness och rehab. GymPartner Sweden Logistics, som  erbjuder logistiktjänster

Transport och Gyminstallation. Transport och installation av utrrustning för wellness, fitness & rehab.

Frakt  med Gyminstallation av GymPartner Logistics, som  erbjuder logistiktjänster för utrustning inom områdena wellness, fitness- och rehabutrustning.

Transport och Gyminstallation

Vi har många års erfarenhet och stor vana av att hantera exempelvis skrymmande och tung träningsutrustning för gym, fitnesscenter och rehabiliteringsavdelningar.

Som helhetsleverantör ser vi till att dina produkter levereras, hanteras, monteras och installeras med stor teknisk kunskap och precision.

Träningsmaskinerna kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter.

Gyminstallation & frakter med egna lastbilar

Vårt erbjudande sträcker sig från planering och transport till installation och även avfallshantering och återvinning av er uttjänta utrustning.

Självklart tar vi med din gamla utrustning i samband med leverans och installation av den nya utrustningen.

Finansiering av Begagnad Gymutrustning med Transport och Gyminstallation

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Våra tjänster omfattar bl a.

  • Hyra
  • Leasing
  • Säljfinansiering
  • Avbetalning
  • Samt administration och hantering av risker och tillgångar.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

Leasing av Komplett Technogym

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00