Spinningcykel Supreme BodyBike Göteborg

Spinningcykel Supreme BodyBike Göteborg Grey/Black-Sänktpris 25% är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Spinningcykel Supreme BodyBike Göteborg Grey/Black-Sänktpris 25% är resultatet av outtröttligt sökande efter den optimala motionscykeln.

Den är summan av flera års samlade erfarenheter och en stark passion för motionscykling inomhus.

Spinningcykel Supreme BodyBike Göteborg

Supreme BodyBike Göteborg

Spinningcykel Supreme BodyBike Göteborg Grey/Black-Sänktpris är en helt inkapslad cykel med skyddskåpor i plast som omsluter drevet och det centrala svänghjulet

Alla viktiga delar är tillverkade i rostfritt stål vilket helt och hållet eliminerar problemet med rost och andra skador. Varje liten detalj är noggrant utformad och fyller en praktisk funktion.

Smält inte ihop med bakgrunden utan visa att du finns. Gör lite väsen av dig. Var annorlunda.

Du kan börja med att välja en färg på din BodyBike Supreme-cykel som matchar din klubb, och lägga till ett tryck på sidan.

Skapa en särskild design och gör cykeln till ensam i sitt slag, eller välj din klubblogotyp.

Spinningcykel Supreme BodyBike 

  • Längd: 105 cm

  • Bredd: 60 cm

  • Höjd: 100 cm

Supreme BodyBike Spinningcykel

Nordens Gymleverantör

Träningsmaskinerna kan delas upp i 7 olika huvudtyper. Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter.

Från lagerbutiken i Mölndal säljer vi: Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Danska Body Bike, Amerikanska Schwinn, Amerikanska LifeCycle & GrandMaster by GymPartner.

Hos GymPartner kan du välja mellan många olika slags Spinningcyklar och vårt urval spänner över fabriksnya cyklar, fabriksrenoverade cyklar (CPO) och begagnade läs här.

Vi säljer Spinningcyklar och annan fitnessutrustning till såväl företag som privata, och vi levererar självklart i hela Norden och Europa.

Begagnade Technogymmaskiner köper du hos GymPartner

Spinningcykel BodyBike Göteborg Grey/Black

Denna passar lika bra hemma som på gymmet och GymPartner Träningsutrustning har också många olika typer av Spinningcyklar för varje behov.

Spinningcykeln är en fast inventarie i ett fitnesscenter, men Spinningcykeln är också ett fantastiskt träningsredskap att ha stående där hemma.

Med en Spinningcykel har du alltid möjlighet att träna när du har tid över och med cykeln kan du se till att du får både snabb och effektiv träning, utan att för den skull behöva tänka på varken väder eller vind.
Stort urval
Se vårt urval av cyklar nedan och tillfoga ev. produkterna för jämförelse – för att enkelt kunna jämföra funktionaliteten hos de olika modellerna.

Vi ger också gärna råd kring vilken typ av cykel som är den helt riktiga investeringen för dina behov.
Köp:

        Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 329 kr ink.moms per månad

        Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 595 kr ink.moms per månad

        Nu med 24 månaders räntefri avbetalning: 620 kr ink.moms per månad

Finansiering av Spinningcykel eller Träningscykel Göteborg

GymPartner har valt att arbeta tillsammans med Svea ekonomi för att ge våra kunder möjlighet till snabba kreditbesked, enkla rutiner och personligt engagemang.
Hos Svea Ekonomi kan du köpa på avbetalning utan ränta som privatperson. Upptill 24 månaders avbetalning utan ränta.
Release Finans erbjuder ett genomarbetat koncept för leasing, hyra och konsumentkrediter med stor rörlighet.

Leasing

Leasing av begagnad Spinningcykel i Göteborg är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden.

Vi äger objektet och kunden nyttjar det.

Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp.

Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna.

Hyra

Hyra av Spinningcykel BodyBike Göteborg används när företaget är ute efter nyttjandet/funktionen, inte ägandet.

Med ett hyresavtal får hyrestagaren möjlighet till byte av utrustningen alternativt komplettering under pågående hyrestid.

GymPartner Finance

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen  Kontakta oss på GymPartner Träningsutrustning för mer information  GymSupporten.se erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning både till dig som privatperson och som företag.  Våra montörer är proffs på våra produkter och kan därför genomföra en snabb, smidig och säker installation. Vill ni bestämma en dag som passar er eller få ytterligare information angående service.  Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.  Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.  För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

Om du som kund inte blir godkänd för leasing så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen

Kontakta oss på GymPartner Träningsutrustning för mer information

GymSupporten.se erbjuder installation och Service av gymutrustning och konditionsutrustning både till dig som privatperson och som företag.

Våra montörer är proffs på våra produkter och kan därför genomföra en snabb, smidig och säker installation. Vill ni bestämma en dag som passar er eller få ytterligare information angående service.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova Träningsmaskinerna som kan delas upp i 7 olika huvudtyper.

Löpband, Crosstrainer,  Motionscykel, Spinningcykel, Roddmaskin, Gymmaskiner och Fria vikter, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00, Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

GymPartner på Google 

Link to CID

Läs om din bolagspresentation på Alla bolag

Alla bolag