MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott

MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott och egna varumärke NG - Next Generation Nutrition och GrandMaster Fitness gymutrustning.

MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott och egna varumärke NG - Next Generation Nutrition och GrandMaster Fitness gymutrustning.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022 Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner. Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör.

GymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022

 • Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner.

 • Jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen.

Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör ?

MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott  MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke. En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschen.  Jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen. Muskelshoppen är leverantör av kosttillskott, träningskläder och tillbehör i hela Sverige - ett näthandelsföretag med tillhörande fysiska butiker.

MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott

MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke

 1. En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid.

 2. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitness-branschen.

 3. Muskelshoppen är leverantör av kosttillskott, träningskläder och tillbehör i hela Sverige - ett näthandelsföretag med tillhörande fysiska butiker.

Kan du bli ambassadör? - Samarbeta med oss och bli sponsrad

Vi söker dig som är en frisk fläkt och som gillar att synas och att inspirera andra!

 • Som ambassadör för MuskelShoppen så har du många förmåner, bland annat får du rabatter på hela vårt sortiment till både dig själv samt dina vänner/bekanta och följare, gratisprodukter och har alltid chansen att vara först med det senaste!

 • Vi får nog in många ambassadörs-ansökningar och har därför satt upp nedanstående krav.

Maximus Gym & Unika Träningsmetoder  High Intensity Training är en styrketräningsmetod

Läs om Maximus Gym & Unika Träningsmetoder 

High Intensity Training är en styrketräningsmetod

Begagnad Gymutrustning 

Gymutrustning Begagnad

Andra populära artiklar hos GymPartner är följande:

SAS Ungdom

Secondhand Mölndal

Markiz Tainton

MM Sports Malmö

Crosstrainer

Aktuella evenemang på GymMarknaden 2023

MuskelShoppen söker ambassadör för kosttillskott  MuskelShoppen är registrerade som förening hos SBFF och möjliggör att du som vill tävla kan göra det under vårt varumärke. En Brand Ambassador innebär att vi låter en influencer vara ansiktet utåt för vårt varumärke och vår produkt över tid. Det kan vara väldigt fördelaktigt för vårt varumärke att förknippas med en influencer som har en väl betrodd röst i gym och fitnessbranschenGymPartner köpte MuskelShoppen's butiker via PS Auction 28 December 2022 Då jag, Martin Maximus som äger GymPartner Träningsutrustning i Mölndal såg att det fanns betydande övervärden i de överfulla lagren av kosttillskott och träningskläder, så köpte jag in allt via PS Auktioners auktioner.  Jag och mina extremt duktiga medarbetar är i full gång med att bygga iordning två fysiska butiker och en webbshop med massor av kosttillskott och träningskläder, väskor mm. till mycket lägre pris än övriga butiker i den här branschen. Går du även i tävlings-tankar och har som mål att ställa dig på en scen i en fitness-tävling inom 1 år, då kan du ansöka om att bli en Brand Ambassadör.