Motionsredskap Majorna

Våra Motionsredskap i Majorna som är i kommersiell kvalitet & Träningsredskap passar verkligen inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus

Hos GymPartner finner du en stor mängd Motionsredskap och Träningsredskap.

Bland urvalet hittar du både begagnade löpband, crosstrainers, roddmaskiner  och motionscyklar från de världsledande varumärkena Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, GrandMaster & Startrac.

  • När du tränar din kondition så förbättrar du kroppens uthållighet och syreupptagningsförmåga. Konditionsträning är mycket bra för ditt hjärta och dess hälsa.
  • Din ämnesomsättning ökar & då förbrukar mer fett som energi varvid Du minskar i vikt.
  • Kroppen blir i bättre balans mellan det fysiska och mentala varvid Du mår bättre, blir piggare, orkar mer, sover bättre och därmed blir också ofta humöret på topp.

Motionsredskap i Majorna för viktminskning

Centrum för viktminskning Motionsredskap

Våra Motionsredskap i Majorna som är i kommersiell kvalitet & Träningsredskap passar verkligen inte för alla, utan är utvalda av mig, Martin MaXimus som varit verksam i gymbranschen sedan 1979, då jag startade mitt första gym.

Sedan 1983 har jag framgångsrikt sålt kompletta nya och begagnade gym, samt 1000-tals Spinningcyklar i kommersiell kvalitet till både kommersiella gym, företag och kvalitetsmedvetna privatpersoner.

Motionsredskap i Majorna finns endast på Göteborgs Gym

Motionsredskap i Centrum finns endast på Göteborgs Gym

I Majorna finns det gott om saker att se, göra och uppleva. Ta del av områdets rika kulturliv genom att gå på en konstutställning, konsert eller besök ett museum.

Eller varför inte titta in i någon av de många spännande butiker i området som säljer allt från designinredning till LP-skivor. För matintresserade finns det något för alla smaker.

Majorna är också perfekt att strosa runt i. Ta en promenad längs med älven, spatsera genom klassiska Göteborgskvarter eller njut av praktfulla Slottsskogen.

Majorna har gått från att vara en klassisk arbetarstadsdel till att bli en restaurangtät kulturknutpunkt i Göteborg.

De göteborgstypiska landshövdingehusen dominerar bebyggelsen och området är vackert inbäddat mellan Göta Älv och Slottsskogen.

Centrala Göteborg är precis som det låter, delen mitt i Göteborg. Det finns mycket shopping i staden. Från köpcentret Nordstan till gallierian Arkaden och butiken NK till Kungstorget med Saluhallen.

Utöver det finns det massor med gator där det finns restauranger, kaféer och butiker.

Vill du köpa Motionsredskap i Majorna?

Om du bor i Majorna så hittar du oss på GymPartner Träningsutrustning med lager & utställning i Mölndal. Vi har sedan 1983 specialiserat oss på de största varumärkena i världen tex. Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex. GrandMaster och Startrac.

Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motionsredskap i kommersiell kvalitet & Träningsredskap, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

Vi har allt från Ryggdrag - Latsdrag till Ställbar bänk GrandMaster PRO-G | GymPartner

Justerbar bänk - Träningsbänk

GymPartners kunders omdömen på Reco 

Vad tycker GymPartners kunder om oss som har ett extremt stort intresse för att hjälpa personer att nå sina fysiska & psykiska hälsomål så som styrka, kondition, muskelvolym och målvikt.

Lägg gärna ett omdöme om produkten du köpt så hjälper du andra att göra rätt val! Väljer du att samtidigt ladda upp en bild på produkten du handlat är du med och tävlar om ett presentkortvärde 500kr.

Dela din köpupplevelse

Vi skulle uppskatta om du ville lägga 1 minut på att dela med dig av vad du tyckte om din köpupplevelse hos oss.

Nämn gärna den eller de produkter du valde att köpa och gärna vad du tyckte om den eller de.

Våra senast sålda Motionsredskap i kommersiell kvalitet & Träningsutrustning, i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.

MM Sports Din GymPartner

Ryggdrag - Latsdrag
Ställbar bänk
Löpband - Motionsredskap
Functional Walker Begagnad
Insida lårmaskin
HEX hantlar
Lårcurl - Baksida lårmaskin
Lat pulley - Ryggmaskin
Multigym 4 stationer
Tåhäv - Vadmaskin
Ryggresare - Ländryggsmaskin
Rigg Garagegym
Pec dec - Bröstmaskin
Benpress - Benmaskin
Rowing - ryggmaskin
Leg press - Benmaskin
Kettlebell
Justerbar bänk - Träningsbänk

Motionsredskap i kommersiell kvalitet & Träningsredskap

MaXimus The GymPartner

Hey, I’m a Small Business Owner, Personal Trainer, and Designer in Gothenburg, Sweden. I am a fan of gym, business, and design. More content coming soon! :)

In the meantime you can find me here or on about.me