Jesper Nissen SEO

Ibland kan man hitta riktiga GrandMasters som Jesper Nissen på gratis mainstream-sajter som Youtube, och nu har jag, Martin Maximus och mina kolleger hittat ytterligare en ny mentor i Jesper den danska SEO experten. Nu har jag personligen tre mentorer i Kyle Roof, Chris Palmer New York SEO och nu Jesper Nissen.

Jesper Nissen SEO har skakat om min SEO och förståelse för sökmotoroptimeringens ädla konst, så till den grad att jag känner mig nödgad att presentera denna Jesper Nissen.

 • Jesper kommer från Ålborg som är en stad på norra Jylland, där Limfjorden är som smalast, och är Danmarks fjärde största stad med 142 937 invånare (2021).

 • Kommunen som blev landets tredje största efter de nationellt införda kommunsammanslagningarna 2007 har 219 487 invånare (2021). Av Martin Maximus SEO

Jesper Nissen SEO - Har en magisterexamen i fysik från Köpenhamns universitet

Jesper Nissen SEO - Har en magisterexamen i fysik från Köpenhamns universitet Jesper designade och skapade ett eget CMS – Ett informationssystem Content Management System 2008 och han byggde fler än 700 webbplatser i det. Nu har Jesper samlat på sig mer än 17 års IT-erfarenhet.

 • Jesper designade och skapade ett eget CMS – Ett informationssystem Content Management System 2008 och han byggde fler än 700 webbplatser i det. Nu har Jesper samlat på sig mer än 17 års IT-erfarenhet.

 • Redan 1995 när Jesper började studera fysik var hans lärare den framlidne Jens Martin Knudsen.

 • Han är känd i det vetenskapliga samfundet eftersom han föreslog att den röda färgen på Mars orsakades av vatten på ytan, någon gång i det avlägsna förflutna.

 • Han var oerhört inspirerande och trodde starkt på den vetenskapliga princip som Jesper försöker använda i sitt dagliga arbete som SEO.

 • Även om han nu har en magisterexamen i fysik och kvantmekanik, tycker han fortfarande att det varje dag är utmanande när han försöker ta reda på hur Google fungerar.

Mjukvarutestare i företaget CSC 2004

Mjukvarutestare i företaget CSC 2004 började Jesper alltså arbeta som mjukvarutestare i företaget CSC. är han var med och byggde ett mycket stort it-system som skulle användas på sjukhus i Danmark.

2004 började Jesper alltså arbeta som mjukvarutestare i företaget CSC. är han var med och byggde ett mycket stort it-system som skulle användas på sjukhus i Danmark.

 • Jespers jobb var att testa programvaran för att se om den fungerade enligt specifikationerna.

 • Även om det låter tråkigt, är det faktiskt ett mycket intressant jobb, eftersom du verkligen förstår en mjukvara bäst när du försöker hitta alla sätt som det inte fungerar, eller åtminstone alla undantag.

 • Jesper avancerade snabbt till mjukvaruanalytiker, så det var han som skrev specifikationerna.

Masterexamen 2006 men denna gång i programvaruteknik 2006

Inspirerad av det arbetet som mjukvaruanalytiker påbörjade han sin andra masterexamen, denna gång i programvaruteknik 2006. Jesper var särskilt intresserad av användargränssnitt och använde sin erfarenhet för att designa ett komplett CMS från grunden, som han lanserade 2008. CMS:t designades att vara både användarvänlig och SEO-optimerad. Jesper lät utbilda sina webbutvecklare och anställda i automatisering av sidtitlar. titlar, metataggar etc baserat på innehållet på sidorna som hans kunder skrev själva.

 • Inspirerad av det arbetet som mjukvaruanalytiker påbörjade han sin andra masterexamen, denna gång i programvaruteknik 2006.

 • Jesper var särskilt intresserad av användargränssnitt och använde sin erfarenhet för att designa ett komplett CMS från grunden, som han lanserade 2008.

 • CMS:t designades att vara både användarvänlig och SEO-optimerad.

 • Jesper lät utbilda sina webbutvecklare och anställda i automatisering av sidtitlar. titlar, metataggar etc baserat på innehållet på sidorna som hans kunder skrev själva.

 • Det var mycket avancerat, och han har fortfarande inte sett kommersiella plugins göra vad har gjort med sitt CMS.

Jesper Nissen startade Computerpeople 2008

 • När han startade sitt första företag Computerpeople, 2008, och var han tvungen att överge sin andra masterexamen halvvägs, på grund av tidspressen att vara egenföretagare.

 • Sitt första företags fokus var webbdesign och SEO, där de byggde fler än 700 webbplatser i sitt CMS, ochJesper hade mer än 10 anställda när de var som flest anställda.

Kyle Roof och hans lorem ipsum-test inspirerade Jesper 2018

För 2 år sedan sålde Jesper sitt företag och startade sitt nuvarande företag SEO Danmark. Mr Nissen blev väldigt inspirerad 2018 när han hörde om Kyle Roof och hans lorem ipsum-test.

Jesper startar SEO Danmark 

 • För 2 år sedan sålde Jesper sitt företag och startade sitt nuvarande företag SEO Danmark.

 • Mr Nissen blev väldigt inspirerad 2018 när han hörde om Kyle Roof och hans lorem ipsum-test.

Kyle Roof lanserar webbplats med obegriplig text och innehåll

 • I en SEO-tävling lanserade Kyle Roof en webbplats som mestadels innehåller Lorem Ipsum plus relevanta sökord (på engelska) med hjälp av rätt placerade sökord på webbsidan

 • Så även om det är svårt/omöjligt att använda tester med en enda variabel i en live-miljö som Googles SERPS för riktiga webbplatser, försöker Jesper fortfarande att varje dag isolera sakerna. som fungerar i sina SEO-strategier från de som inte gör det.

BLOGG OM SEO FÖR SMÅFÖRETAG I GÖTEBORG - GRATIS UTAN ABONNEMANG 

Jag heter Martin Börjesson men kallas för "Maximus". Jag är 60 år och har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 44 år) då jag öppnade mitt första gym. 

Martin Maximus SEO för gym och Rehabkliniker

 • Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym.

 • Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader. 

 • Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym genom mina företag GymPartner & GymAuktioner , men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..

BLOGG OM SEO FÖR SMÅFÖRETAG I GÖTEBORG - GRATIS UTAN ABONNEMANG  Jag heter Martin Börjesson men kallas för "Maximus". Jag är 59 år och har varit i gymbranschen sedan 1979 ( i 43 år) då jag öppnade mitt första gym.  Martin Maximus SEO för gym och Rehabkliniker Sedan 1983 har jag handlat med gymutrustning och har ägt och drivit väldigt många gym. Jag är i grunden Sjukgymnast, Personlig tränare, Idrottsmassör, Värderingsman och utbildad i juridik 18 månader.  Jag har under köpt och sålt hundratals kompletta gym genom mina företag GymPartner & GymAuktioner , men nu brinner jag för Digital marknadsföring & Powerlisting..