GymPartners Gym-Motionskonsulter Göteborg

GymPartners Gym-Motionskonsulter Göteborg har inte mindre än 100 års samlad erfarenhet av framgångsrik gymdrift och försäljning av gymutrustning.

För det första är det inga andra gymleverantörer i Sverige som drivit något lönsamt gym. Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu… Därför är det helt rätt läge att starta gym.

Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

GymPartners Gym-Motionskonsulter Göteborg ger dig råd om val av gymutrustning

GymPartners Gym-Motionskonsulter Göteborg utgår och säljer från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal: Kompletta begagnade Gym och Ny eller begagnad gymutrustning från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac & GrandMaster by GymPartner.

Här har vi samlat våra 10 bästa tips till dig som drömmer om att öppna gym.

Före du öppnar ditt gym, läs detta: Kontakta oss 

För det andra har våra GymPartners Gym-Motionskonsulter Göteborg både kompetensen och erfarenheten till att vägleda dig hela vägen från idé till ditt färdiga drömgym.

Förutom lönsam gymutrustning har vi möjlighet att bidra med tips och hjälp med bland annat finansiering, förhandling av hyreskontrakt, uppstart och invigning, budget mm.

Läs om några av Gympartners Gym & Motionskonsulter här: Martin Kontakta oss   Läs om Conny Kontakta oss  Läs om Jimmy Kontakta oss   Läs om Åsa Kontakta oss 

Läs om Concepts nya gymmaskiner här

Populärast just nu: 

Löpband LCX 425T CYBEX

Crosstrainer Indoor Walking2

Bodypump-set

Sveriges Populäraste Spinningcykel Supreme Body Bike

Concept Rodd modell DPM5 Svart

Crosstrainer 95T Black LifeFitness

Hantlar Vinyl 2x5kg

Ring våra Gym & Motionskonsulter redan idag

Tveka inte att Kontakta oss för att komma vidare…