Beach Center - VÄRLDENS STÖRSTA BEACHVOLLEYHALL

vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal fick äran av att få leverera en ny fristående Skierg från GrandMaster Fitness, till denna imponerande BEACHVOLLEYHALL SOM LIGGER I GÖTEBORG.

Beach Center - VÄRLDENS STÖRSTA BEACHVOLLEYHALL LIGGER I GÖTEBORG. Med anledning av att vi på GymPartner Träningsutrustning i Mölndal fick äran av att få leverera en ny fristående Skierg från GrandMaster Fitness, till denna imponerande BEACHVOLLEYHALL SOM LIGGER I GÖTEBORG.

Beach Center - VÄRLDENS STÖRSTA BEACHVOLLEYHALL LIGGER I GÖTEBORG

 1. BEACH CENTER erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna.
 2. Beachvolleyboll är förmodligen världens roligaste sport och en aktivitet som passar nästan alla. Det går lika bra att spela med kompisgänget som med företaget.
 3. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beach Volley Club.
 4. BEACH CENTER arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser.
 5. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg,
 6. Närmsta grannar värda att nämna är Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell.
 7. Varje år har BEACH CENTER-anläggningen över 230.000 besökare.

FUN FACTS Beach Center Kviberg

 • 2500 TON SAND
 • 16st BEACHVOLLEYBOLL BANOR INOMHUS
 • 12st BANOR UTOMHUS

VÄRLDENS STÖRSTA BEACHVOLLEYHALL LIGGER I GÖTEBORG BEACH CENTER erbjuder sommarkänsla året runt i en inspirerande miljö med palmer, solljus och sand mellan tårna. Beachvolleyboll är förmodligen världens roligaste sport och en aktivitet som passar nästan alla. Det går lika bra att spela med kompisgänget som med företaget. Anläggningen drivs av Ipanema Beach AB som ägs av Sveriges största klubb för beachvolley, Göteborg Beach Volley Club. BEACH CENTER arrangerar tävlingar, träningsgrupper, företagsevent, kickoff och konferenser. Beach Center ligger i expansiva Kviberg i Östra Göteborg, Närmsta grannar värda att nämna är Prioritet Serneke Arena och Kviberg Park Hotell. Varje år har BEACH CENTER-anläggningen över 230.000 besökare.

VAD ÄR BEACHVOLLEYBOLL ? - HOS VÄRLDENS STÖRSTA BEACHVOLLEYHALL Beach Center

 • Beachvolleyboll är förmodligen världens roligaste sport och en aktivitet som passar nästan alla.
 • Det går lika bra att spela med kompisgänget som med företaget.
 • Njut av den unika miljön med strandkänsla och sand mellan tårna året om och dröm dig bort till någon av världens stränder.

Shuffleboard eller besök Beach Cuisine Restaurang?

 • Förutom beachvolley kan du spela shuffleboard eller avnjuta god mat och dryck i restaurang Beach Cuisine.
 • Sommartid erbjuder vi grillat från vår utebar.
 • Varmt välkommen!   

SVERIGES STÖRSTA BEACHVOLLEYKLUBB ÄGER BEACHVOLLEYHALLEN

GBC – Göteborg Beachvolley Club, är Sveriges i särklass största beachvolleyklubb med över 1200 aktiva medlemmar i alla åldrar.

Klubben arrangerar träningar, tävlingar, träningsresor m.m året runt. För all information om klubben, besök www.gbcbeach.com.

 • Börja träna beachvolley
 • Grupper för alla
 • Härlig gemenskap

Shuffleboard eller besök Beach Cuisine Restaurang? Förutom beachvolley kan du spela shuffleboard eller avnjuta god mat och dryck i restaurang Beach Cuisine. Sommartid erbjuder vi grillat från vår utebar. Varmt välkommen!    SVERIGES STÖRSTA BEACHVOLLEYKLUBB ÄGER BEACHVOLLEYHALLEN GBC – Göteborg Beachvolley Club, är Sveriges i särklass största beachvolleyklubb med över 1200 aktiva medlemmar i alla åldrar. Klubben arrangerar träningar, tävlingar, träningsresor m.m året runt. För all information om klubben, besök www.gbcbeach.com. Börja träna beachvolley Grupper för alla Härlig gemenskap

KVIBERGS EGET KVARTERSGYM - Din Bästa GymPartner

Beach Fitness är Kvibergs eget kvartersgym, med full utrustning, som ligger på tredje våningen i världens största beachvolleyhall.

 • Gymmet är luftkonditionerat, fräscht och beläget i en unik miljö.
 • En miljö där du kan kombinera ditt besök på gymmet med restaurangmat och relax samt möjlighet att stoppa ner fötterna i den mjuka sanden.
 • Fullt utrustat gym
 • Kombinera med beach, restaurang och relax.
 • Hos oss hittar du konditionsmaskiner som löpband och motionscyklar.
 • För dig som vill fokusera din träning på muskelstyrka har vi styrketräningsmaskiner och en avdelning med fria vikter samt en hörna med mattor för övningar av mer funktionell karaktär.

Länkar med artikeln på olika medier

 1. Facebook 

 2. Instagram 

 3. Tumblr

 4. Pinterest

 5. Reddit

 6. GymPartner

 7. Twitter

KVIBERGS EGET KVARTERSGYM Beach Fitness är Kvibergs eget kvartersgym, med full utrustning, som ligger på tredje våningen i världens största beachvolleyhall. Gymmet är luftkonditionerat, fräscht och beläget i en unik miljö. En miljö där du kan kombinera ditt besök på gymmet med restaurangmat och relax samt möjlighet att stoppa ner fötterna i den mjuka sanden. Fullt utrustat gym Kombinera med beach, restaurang och relax

Populärast just nu 2023: 

 1. Concept 2 SkiErg

 2. Concept 2

 3. Concept Rodd modell DPM5 Svart

 4. Concept SkiErg väggmontage Svart

 5. Concept Roddmaskin modell EPM5 Grå

 6. Begagnad Roddmaskin E-modellen

 7. Roddmaskin Concept2 Modell E-Black 

 8. RODD-SKIERG-BIKEERG CONCEPT 2

 9. Concept SkiErg fristående Black

 10. Concept Rodd modell DPM5

 11. Roddmaskin Concept2 Modell E-Black

Investera tryggt i Roddmaskiner och Stakmaskiner i kommersiell kvalitet

 • Det är allt mer vanligt att kvalitetsmedvetna personer köper dessa nya eller begagnade Roddmaskiner och Stakmaskiner, då de är mycket bättre än nya, med klenare konstruktion.
 • En annan viktig faktor är att Roddmaskinens och Stakmaskinens tyngd ger en grymt bra stabilitet och hållbarhet med avsevärt längre livslängd.

Besök GymPartner Finance

Nya Löpband och Motionsredskap från GrandMaster Fitness finns alltid i både lagret och i vår nya utställning.

Vårt mål är att bli Sveriges mest kompletta helhetsleverantör av TräningsmaskinerTräningsredskap, Hemmagym, och Vi, vänder oss både till privatpersoner och företag.

 1. Kolla våra Färdiga Paket med GymBRF & Skivstångs-paket.

 2. Även om GymPartner säljer främst Gymutrustning eller kompletta Gym så är du välkommen att prova och se våra Motioncyklar & Träningsredskap i vår utställning på Nämndemansgatan 17 i Mölndal.