21 oktober, 2020 / blogg
Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym

Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym

Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym finns hos GymPartner Sweden. Träning bidrar till att göra kroppen starkare, ger dig mer energi, och kan dessutom bidra till ett ökat psykiskt välbefinnande. Det finns olika sätt att träna på och med hjälp av träningsredskap går det att maximera träningen. Hos oss kan du hitta flera begagnade och oanvända träningsredskap som kan hjälpa kroppen att komma i form.

Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym

Har du en tajt budget för inköp av Gymutrustning ?
Investera i begagnad gymutrustning / leasa istället!
Vi har ett stort kontaktnät inom gymbranschen och kan därför emellanåt erbjuda begagnad utrustning som är genomgången och servad. Vi erbjuder endast begagnade gymmaskiner som är korrekt genomgångna av servicemän.

Hos oss får du alltid
Utbildade servicetekniker
Flexibla betalningsalternativ
Rikstäckande montering och service

Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym

Det är stor efterfrågan av begagnad gymutrustning och utbudet är begränsat. Var därför ute i god tid för att säkerställa att du får matchande maskiner och rätt utrustning för din lokal.

Kontakta oss idag för mer info →

För- och nackdelar med begagnad utrustning:
Du får mer för pengarna
Beg. gymutrustning är alltid genomgången & servad
Möjlighet till Hyra / Leasing
Du får oftast komplettera gymutrustningen för att passa din lokal
Ev. lång väntetid för att hitta rätt utrustning

Så fungerar leasing av Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap Företagsgym

Leasing är ett enkelt och förmånligt sätt för dig med tajt budget att införskaffa de träningsredskap du vill ha utan att binda kapital eller låsa företagets kreditutrymme. Den leasade utrustningen utgör till stor del säkerheten för finansieringen och det krävs oftast inte någon mer säkerhet, i de fall banken vill ha någon mer säkerhet begär man i de flesta fall en personlig borgen. Längden på leasingen eller hyresavtalet kan man själv välja att lägga upp mellan 1-5 år.

Leasingavgiften är avdragsgill och i normala fall lika stor under hela leasingperioden och är därför lätt att budgetera. Skillnaden mellan leasing och hyra är att när du leasar så löser du ut utrustningen när leasingperioden löpt ut mot ett restvärde som man kommer överens om innan avtalet tecknas, det vanligaste är 10%.

Privatperson, handla billig Begagnad Gymutrustning-Träningsredskap

Du kan givetvis handla begagnad gymutrustning som privatperson. Behöver du utrustning till ditt garage- eller källargym så har du hittat rätt. Allt ifrån topprenoverade löpband till gymutrustning och fria vikter. Fyll i formuläret till höger, eller få fri rådgivning direkt.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

Besök GymPartner Finance

GymPartner Sweden AB

Nämndemansgatan 17
43134 Mölndal, Västra Götalands Län
Sverige
Telefon: 0708789400
Sekundärt telefonnummer: 0763933057
E-post: mbrjesson@gmail.com
Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
SöndagTidsbokning

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: