Fitness24Seven Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003..

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia.

  • Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige.

  • Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24/7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige.

  • Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp.

  • Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner's expansion till grannländerna påbörjas 2011

Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness24Sevens historia. Grundaren & ägaren, Christian Ask, öppnade det första gymmet 2003.. Fitness24Seven Din Bästa GymPartner presenterar Fitness 24/7 Sevens historia. Det var 2003 som Fitness24Sevens grundare och ägare, Christian Ask, öppnade det första gymmet och äntrade Fitness-marknaden med ett gym på Henrik Smithsgatan i Malmö, Sverige.  Därefter gick allting väldigt fort och det var 2005 som C.A öppnade Fitness24Seven allra första kontor och 24 7 gym första gym med gruppträningssalar i Lund, Sverige.  Kontoret och gymmet är i anknytningar till varandra och är idag ett av Fitness24Sevens flaggskepp. Redan 2006 hade Fitness24Seven 10 gym i Sverige och antalet skulle komma att bli allt fler.

Resan skulle inom några år leda Fitness24Seven till att expandera till andra länder och 2011 öppnade fitness 24/7, sitt första gym utanför Sveriges gränser, nämligen i Norge (Oslo Grünerløkka).

  • Det var även detta år som Fitness24Seven grundade en välgörenhetsorganisation vid namnet Esperanca som Fitness24Seven än idag arbetar väldigt nära med.

  • Året efter, 2012, öppnades ett första gym på ytterligare en marknad och denna gången var det dags för

  • 24/7 fitness att expandera till Finland (Vantaa Martinlaakso, Helsingfors).

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter

Fitness 24/7 Din Bästa GymPartner 's resa fortsätter  Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter.  Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort.  Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision

Resan till var Fitness24Seven är idag har minst sagt gått fort – från ett gym i Malmö till att Fitness24Seven idag har gym i 6 länder på 3 kontinenter.

  • Som den entreprenör och äventyrslystne person som ägaren C.A är, känns det självklart att just Fitness24Seven vågat ta sig an nya marknader och expandera i den takt som Fitness24Seven har gjort.

Fitness 247 Din Bästa GymPartner Mål och Vision 

Din Bästa GymPartner

Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla

  • Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning.

Gym Göteborg

GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.

Martin Maximus founder and owner of GymPartner Training equipment

  • You can visit my company website with a click on the button above.

  • I am a wholesaler for strength training equipment.

  • I sell both new and used gym products.

  • We have everything from bar rods, dumbbells, kettlebells, weight boards, workbenches to crossfit accessories.

  • Our biggest and most important business is to 95% sales of complete used Gyms from one and the same brand.

  • Therefore, our “lowest price guarantee” applies only to the purchase of complete used gyms. Only 5% of sales are single new gyms.

  • From Sweden's largest warehouse store in Mölndal, we sell complete used gyms, used gym equipment, treadmills, crosstrainers, exercise bikes & spinning bikes from the world-leading manufacturers Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.
  • You get a 6-month spare parts guarantee when you buy Cardio machines. Our new gym products are from GrandMaster by GymPartner, Ziva. 

Martin Maximus have sold more than 700+ complete used gyms in 40 years

Many of these can be found on our map of GymPartner's selected partners

—--------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hey, I’m Martin Maximus, The GymPartner

Fitness24Seven är måna om att träning och välmående ska vara tillgängligt för alla.  Genom att driva en internationell Fitness-verksamhet, med ambitionen att ständigt utvecklas och expandera, öppnar vi därmed upp dörrarna under alla dygnets timmar och bjuder in till träning.  Gym Göteborg  GymPartner framgång bygger på mångårig erfarenhet i gymbranschen som gör att du tryggt kan investera i den träningsutrustning som vi rekommenderar.  GymPartner på Google  Läs om din bolagspresentation på Alla bolag Hantlar - Köp hantlar här  Motionscykel för äldre