30 maj, 2020 / blogg
Reparatörer av Gymutrustning

Reparatörer av Gymutrustning

GymPartner vill tipsa om dessa duktiga Reparatörer av Gymutrustning Oliver & Rune proffs på gymservice.   https://www.gymsupporten.se/goteborg/

Reparatörer av Gymutrustning

GymSupporten erbjuder Gymservice och Serviceavtal till Gym/Fitness branschen.

GymSupporten är ett serviceföretag som riktar sig mot små och stora bolag inom Gym/Fitness branschen, framför allt Gym och motionscenter för att hjälpa till med underhåll och service på en rad olika märken inom branchen, Några av dessa märken är de världsledande Life Fitness, Precor, Technogym, Cybex, Startrac, Bodybike och många mer!  Vi säljer även nya och begagnade gymprodukter från GymPartners enorma lager i Mölndal.

Med egna lastbilar fraktar & installationer vi mycket av GymPartners gymprodukter vi anlitas ofta av SATS och andra gymleverantörer.

Reparatörer av Gymutrustning. Vi vill tipsa om dessa duktiga reparatörer Oliver & Rune proffs på gymservice www.gymsupporten.se

GymDigital lanserade GymPartner Sweden och dess återförsäljarkedjas alla hemsidor i Januari 2020, som omfattar följande produkter och tjänster:
Digital Marknadsföring med garanti
Powerlisting & Networks
Sökmotoroptimering (SEO) & Webbredaktörsutbildningar
Närvarokollen
Googlekollen
Hemsideskollen

Finansiering av Gym

Gymutrustning från Godkända leverantörer av ny och begagnad gymutrustning, såsom GymPartner, Precor, Technogym, Life Fitness, Cybex, Concept, Startrac,

”Vårt jobb är att fastställa den lämpligaste tiden att föreslå en uppgradering,” säger Martin Börjesson VD för GymPartner Finance.

”Detta innebär att definiera värdet på tillgångar idag men också veta vad utrustningen kommer att vara värt om fem år.”

I grund och botten är 46-60 månaders finansieringskontrakt för utrustning som inkluderar hårdvara, programvara och specialtjänster såsom service, försäkring och digitala tjänster.

Det är en helt ny sätt att sälja gymutrustning, tjänster och finansiering innan våra kunders hyresavtal upphör. ”

Martin GymPartner Sweden Göteborg.

076-3933057

Ejdergatan 12

416 68 Göteborg

 

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: