20 maj, 2020 / blogg
Bygga Eget Företagsgym Tillsammans?

Bygga Eget Företagsgym Tillsammans?

Nu är det rätt tid och smart att samla personalen och bygga eget företagsgym tillsammans. På GymPartner optimerar vi själva både våra showroom,lager, receptioner och skyltning inne och ute. Jag som företgasägare förstår inte att man skickar hem personalen när det bara gäller att följa de enkla reglerna som folkhälsomyndigheten rekommenderar folkhälsomyndigheten.

Bygga Eget Företagsgym Tillsammans?

Nu är den bästa tiden att trimma sin organisation och skapa bättre arbetsmiljö, utbilda sig för framtida utmaningar som SEO-Sökmotoroptimering och webbutveckling. Skapa förebyggande hälsovård genom iordninsställande av tex. företagsgym och anlita en personlig tränare eller sjukgymnast som kommer och gör personlig träningsprogram eller hälsokontroller. Tänk på att hjärtat är vår viktigaste muskel så det första man införskaffar är konditionsmaskiner i hög gymkvalitet dvs. som inte går sönder efter en månad 🙂

Bygga Eget Företagsgym Tillsammans?

Vi på GymPartner Sweden jobbar med försäljning inom träning och hälsa och hjälper företag, hotell, bostadsrättsförmedlingar och gym att utveckla deras träningslokaler. Behöver ni hjälp att inreda ett träningsrum så hjälper jag till ifrån idè till färdigt resultat med kvalitetsuppföljning för att säkerställa att eran investering används och personal, boende och gäster får en bättre hälsa.
Vad sägs om att återinvestera era pengar i er personal & Bygga Eget Företagsgym Tillsammans? Hälsan är det viktigaste vi har, mår vi bra kommer vi även kunna få våran omgivning att må bra. Träning är något som förebygger välmående, Så varför inte investera i träningsutrustning till kontoret? En investering som över tid både ger hälsosam personal och ni som företagare visar att ni bryr er om er personal. Företagsgym är idag något som är en växande trend då tid och tillgänglighet är något som vi är begränsade av.

GymPartner Finance

24 mån räntefri avbetalning för privatpersoner

Företagsgym-Hög Gymkvalitet GrandMaster Göteborg & nya löpband, crosstrainers, spinningcyklar m.m. i världsklass. Välkommen!

Om du som kund inte blir godkänd för leasing av Företagsgym-Hög Gymkvalitet GrandMaster så kontakta GymPartner Finance som är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen.

Bygga Eget Företagsgym Tillsammans? Nu är det rätt tid och smart att samla personalen och bygga eget företagsgym tillsammans. Hälsan är viktigast..

GrandMaster Hantlar med ställ 

GymPartner Sweden AB

Nämndemansgatan 17
43134 Mölndal, Västra Götalands Län
Sverige
Telefon: 0708789400
Sekundärt telefonnummer: 0763933057
E-post: mbrjesson@gmail.com
Måndag09:00 - 15:00
Tisdag09:00 - 15:00
Onsdag09:00 - 15:00
Torsdag09:00 - 15:00
Fredag09:00 - 15:00
SöndagTidsbokning

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: