31 mars, 2020 / blogg
Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc

Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc

Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc är Eleikos Viktpaket för Styrkelyft 307,50Kg är kalibrerade viktskivor i metall för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för såväl tävling som träning. Olympisk färgkodning och unik Eleiko Powerlifting-palett. Den tunna designen tillåter en last på över 700 kg på en Eleiko styrkelyftstång!

Eleiko Competition-Disc 307,50Kg Nya Viktskivor

GymPartner säljer  20 st nya IPF Powerliftning Competition discs Eleiko 307,5kg
8 st 25 kg Röda
2 st av varje 10kg, 15kg, 20kg
Nypris 24.000 kr
Säljes för 11 500 kr ink.moms

Eleiko IPF-Powerlifting 307,50Kg Nya Viktskivor

Små viktskivor i metall, perfekta för rehab och små vikthöjningar. Viktskivorna är kalibrerade och framtagna för styrkelyft. En elegant och pålitlig viktskiva för såväl tävling som träning.

2 st av varje 1,25kg , 2,5kg , 5kg

När Eleiko-skivstången först introducerades 1963, förbluffande den hela tyngdlyftningsvärlden – en skivstång som kunde hålla en hel tävling utan att böjas eller gå av! Ingen hade tidigare skådat dess like… Sedan dess har Eleikos varumärke satt en ny standard som har revolutionerat hela tyngdlyftningsvärlden. Stora ord kan tyckas, men efter tusentals framgångsrika mästerskap och hela 1000 världsrekord, har Eleikos varumärke visat vad det går för!

Behöver du finansiering av Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc ?

GymPartner Finance finansierar för företag i gym och fitness branschen. GymPartner Finance är specialist på finansiering av produkter och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. Vi är specialist på finansiering av produkter som Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc och digitala tjänster till företag i gym och fitness branschen. För oss är finansiering mer än att bara låna ut pengar. Vi ser det som en helhetslösning som skapar värde och stödjer både våra samarbetspartners och slutkunders tillväxt och ambitioner.

GymPartner Finance strävar efter att ge företag nya idéer om hur de använder utrustningen istället för att äga Begagnad Gymutrustning & Kompletta GymDetta är ett unikt tillfälle för Gympartner Sweden att kunna sälja och leverera så här är gammal gymutrustning i detta fina skick. Utrustningen ser knapps använd ut. Våra tjänster omfattar bl a hyra, leasing, säljfinansiering, avbetalning samt administration och hantering av risker och tillgångar. Investera tryggt i Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym med priser som grundar sig på vår hemsida & de stora gymleverantörenas hemsidors begagnatpriser, där vi har otroligt lägre priser även styckvis.

Begagnad Gymutrustning & Kompletta Gym

Köp Begagnad Gym- och Träningsutrustning och Kompletta Gym med Lägstaprisgaranti från GymPartner Sweden. Vi är en grossist för styrketräningsredskap. Vi säljer både nya och begagnade gymprodukter. GymPartner har allt ifrån Skivstänger, Hantlar, Kettlebells, Viktskivor, Träningsbänkar till Crossfit-tillbehör.

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…

Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

Nu kan alla privatpersoner köpa våra produkter såsom Eleiko IPF-Powerlifting Competition-Disc på räntefri avbetalning i upptill 24 månader.

2 Comments

 1. Jonas Aronsson Author mars 31, 2020 (2:18 e m)

  Finns detta kvar?
  Är det avhämtning som gäller eller går det skicka?
  Mvh Jonas

  Reply to Jonas Aronsson
  • admin Author april 18, 2020 (12:03 e m)

   Hej! Jonas dessa är tyvärr sålda och jag ber om ursäkt att jag inte hunnit meddela detta tidigare men vi har Extrem efterfrågan på Gymprodukter för hemmagym just nu.
   På grund av extrem efterfrågan på GymProdukter i gymkvalitet, har vi ingen möjlighet att svara på frågor på telefon.

   För personlig visning i vårt lager på Nämndemansgatan 17, var vänlig ring vardagar mellan 09:00 – 15:00,
   Ring eller smsa Dan Hamlet på 0708 78 94 00

   GymPartner har den bästa produktinformationen i Sverige på denna hemsida, var vänlig läs om produkterna före du ringer och kommer på personlig visning. Beskriv ditt ärende utförligt om det gäller följande:
   Offertförfrågan gällande köp av komplett gym.eller produkt: Bild, Produktnamn och gärna med Artikelnummer som du hittar på vår hemsida http://www.gympartner.nu

   Reply to admin

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*

%d bloggare gillar detta: