31 oktober, 2019 / blogg
Bostadsföreningen Åsvid köpte komplett Easyline gym
Easyline är en cirkelträning med olika stationer med gymmaskiner för varje större muskelgrupp där man får träna igenom alla kroppens muskler. Träningen sker oftast i grupp, tillsammans med en ledare samt upp till 16 st andra deltagare. 
Maskinerna är utformade så att man inte behöver ändra några inställningar alls.
GymPartner Sweden tackar för förtroendet att få leverera ett komplett Gym från Technogym, i den populära serien Easyline. BRF Åsvid i Uppsala köpte också Sveriges bästa och mest sålda Roddmaskin Concept 2 D-modellen och Stakmaskin Concepts Skierg. I BRF Åsvids köp ingick GymPartner Swedens “lägstaprisgaranti” och vår sex månaders reservdelsgaranti ingår alltid.

Easyline gymmaskiner
är en sk. cirkelträning med olika stationer för varje muskelgrupp där man tränar igenom alla kroppens muskler. Träningen sker oftast i grupp, tillsammans med en ledare samt upp till 16 st andra deltagare.
Maskinerna är utformade så att man inte behöver ändra några inställningar alls.

https://www.gympartner.nu/produkt/easyline-technogym-9-st-enheter-i-nyskick/

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*