24 oktober, 2019 / blogg
Conny Stålnacke ny erfaren Gym & Motionskonsult

Välkommen att kontakta Conny Stålnacke på GymPartner Sweden Skåne

Conny berättar lite om sig själv

Jag har varit i gymbranschen sedan -97 då jag började som Marketing Manager på Gymleco.Som tidigare elitsatsande inom kroppsbyggning tillsammans med ett stort intresse för ergonomi och utbildning i konstruktion har jag varit involverad i att utveckla och designa träningsutrustning under ett decennium.

Ledande gymleverantörer

Jag varit verksam och arbetat på flera ledande gymleverantörer i Sverige såsom Nordic Gym, Pulse Fitness, Apiro Sport, Gymtorget & nu på Gympartner Sweden. Där min mångåriga erfarenhet och mitt stora kontaktnät kommer väl till nytta.  Jag har levererat allt från stora kompletta anläggningar till hemgym och sköt installation & service. Jag är utbildad på service av konditionsutrustning och har utfört service på flertalet av de stora märkena på marknaden. GymPartner Sweden’s ägare Martin Börjesson lärde jag känna redan 1997 som extemt erfaren gymägare och driven affärsman, vi har hela tiden varit goda vänner och haft kontakt. Det ska bli oerhört kul att fungera som Gymkonsult på GymPartner Sweden Skåne.

Du hittar min GMB här

Värderingsman och gymgolvläggare

I mitt arbete har jag även värderat utrustning och köpt in konkursbon.
Det har blivit många sena nätter framförallt då jag själv har lagt 1000 tals kvadratmeter med gymgolv runt om i Sverige.

Du hittar mig här

Sanering och Kemkonsult

Jag är utbildad kemkonsult och är specialist på sanering och underhåll framförallt av våtutrymmen, brandsanering, fasad & tak sanering/ underhåll, så jag kan även konsultera er i skötseln av Er anläggning.

Jag är nog en av få som tömt större anläggningar själv med hjälp av en pirra men det kommer nog inte att ske igen?!

Du hittar mig här

Försäljning och Installation

Jag kommer att sälja och installera gymutrustning från Sveriges Största Lagerbutik i Mölndal: Kompletta begagnade gym, begagnad gymutrustning, Löpband, Crosstrainers, Motionscyklar & Spinningcyklar från de världsledande tillverkarna Technogym, Life Fitness, Precor, Cybex, Startrac, Body Bike & GrandMaster by GymPartner.

Du får 6 månaders reservdelsgaranti vid köp av Cardiomaskiner genom mig då detta är min specialitet.

Kontakta våra Gym & Motionskonsulter runt om i Sverige här

 

opengym

Träning och friskvård har aldrig varit en hetare bransch än nu…
Därför är det helt rätt läge att starta gym. Men på många orter är konkurrensen om medlemmarna väldigt stor och det krävs hårt arbete för att få dem att stanna på just ditt gym.

 

 

Leave a Comment

*Required fields Please validate the required fields

*

*